Edenval

Zoals de naam suggereert bevindt U zich waarlijk in een paradijs. Gelegen in het mooiste park van Menton kunt U genieten van de rust en de kalmte van de zonovergoten vallei terwijl de levendigheid van de boulevard en het stadscentrum op een steenworp afstand is. Het zwembad dat gratis tot Uw beschikking staat zal Uw gevoel van een luxe vakantie alleen maar verhogen, want wat is er heerlijker dan lui in een zonnestoel Uw drankje te gebruiken en zo nu en dan een verfrissende duik in het water te nemen.

2,5 Hectare privéterrein met aangelegde tuinen en promenades met in 't midden het zwembad en poolhouse is dan Uw domein. De flat in Edenval is geschikt voor 5 personen. Ze bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer/toilet en een hal en is zoals de flat in Azur Parc Hollands ingericht. Er is een groot terras, waar de ligstoelen U uitnodigen om er gebruik van te maken. Ook hier kan de eethoek in z'n geheel naar het terras verplaatst worden. Wilt U een avondje gezellig thuis blijven, dan kunt U genieten van de huiselijke sfeer en vanuit een luie stoel de kleurentelevisie bekijken. U hebt de keuze uit 4 kanalen, FR1, 2 en 3 en Television Monte Carlo. TMC heeft een internationaal karakter en zendt behalve Franstalige programma's ook Engelstalige programma's uit.

Het appartement is tijdens Uw verblijf Uw thuis. Er is daarom ook alle mogelijke moeite gedaan om U zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen. In een appartement bent U nu eenmaal van niemand afhankelijk in tegenstelling tot hotels.